Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Dinàmica d’altes temperatures fins a l’equador de la setmana

Escrit per el 14 de Juny de 2021

  • Coneixem la informació meteorològica de la mà d’en Josep Pascual de l’Observatori de l’Estartit.
  • D’entre la previsió, destaca la dinàmica d’altes temperatures fins a l’equador de la setmana.
  • La dinàmica canviarà dimecres vespre amb l’arribada d’una massa d’aire fred d’alçada.

Un dia més coneixem la informació meteorològica de la mà d’en Josep Pascual de l’Observatori de l’Estartit. Al llarg de l’entrevista, Pascual fa balanç del temps del darrer cap de setmana i avança la previsió per aquesta setmana entrant. D’entre la previsió, destaca la dinàmica d’altes temperatures fins a l’equador de la setmana. Les quals, es dissoldran lleument amb l’arribada d’una massa d’aire fred d’alçada.

Inicialment, comentant el temps viscut el darrer cap de setmana, Pascual declara que les temperatures que hem tingut, no són les habituals en l’equador de Juny.

Entrant en la previsió per aquesta setmana, Pascual afegeix que segons les previsions que hi ha, fins dimecres la dinàmica serà de temperatures altes i vents fluixos.

A partir de dimecres sembla que arribarà una massa d’aire fred, comportant que els últims dies arribi una baixada lleu de les temperatures. Per contra, com la humitat serà alta, Pascual alerta que seguirem sentint la xafogor.

Sobre la temperatura del mar, en Josep Pascual la situa en 21.5 graus en la superfície. El que es tradueix com “un grau superior al que li tocaria en aquestes dates”.

Per concloure, adjuntem la conversació completa amb la previsió del temps de la mà d’en Josep Pascual de l’Observatori de l’Estartit.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).