Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Diada de Tots Sants a Palafrugell

Escrit per a 29 d'Octubre de 2020

· El Cementiri Municipal estarà obert en el seu horari habitual, però hi haurà controls per evitar aglomeracions.

L’Ajuntament de Palafrugell treballa per poder celebrar la Diada de Tots Sants amb les màximes mesures de seguretat possibles. En aquest sentit, el Cementiri Municipal de Palafrugell estarà obert cada dia en el seu horari d’hivern habitual, de 9:00 a 18:00 hores. En concret, el diumenge 1 d’octubre hi haurà control d’accés i vigilància a l’interior del recinte per evitar aglomeracions i garantir que es compleixen les mesures de seguretat.

D’altra banda en les darreres setmanes, s’han realitzat tasques de millora en el Cementiri, com poden ser pintar o desbrossar, tant a l’interior com a la zona de l’aparcament.

Com ja és habitual, l’Ajuntament realitzarà realitzat ofrenes florals institucionals en record de personatges il·lustres del municipi: Josep Pla (1897-1981), Josep Torres i Jonama (1856-1946), Joan Miquel Avellí (1875-1934) i Modest Cuixart (1925-2007). I a la Plaça de la Pau, es dipositaran flors al monòlit que recorda els combatents de la Guerra Civil espanyola i als deportats als camps de concentració.

Cal destacar, que la Missa de difunts que cada any es fa el dia 2 de novembre a la capella del Cementiri, aquest any es farà a l’Església de Sant Martí, per garantir les mesures de seguretat.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *