Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Diada de Sant Jordi 2021 a la Biblioteca

Escrit per a 20 d'Abril de 2021

  • El director de la Biblioteca Municipal, Joan Soler, avança l’agenda d’activitats per la segona quinzena d’abril dins del marc de la Diada de Sant Jordi 2021.
  • Recordar que podeu seguir totes les novetats i activitats a les xarxes socials de la Biblioteca Municipal.

Un cop més hem traslladat els nostres micròfons cap a les instal·lacions de la Biblioteca Municipal de Palafrugell. A continuació, conversem amb en Joan Soler i la Susanna Ruiz. Així, avancen les activitats per la segona quinzena d’abril. A més de compartir diverses recomanacions literàries per la Diada de Sant Jordi 2021.

Per tal d’iniciar el repàs de l’agenda de la segona quinzena d’abril, el director de la Biblioteca Municipal recorda l’hora del conte amb taller La llegenda de Sant Jordi a càrrec de la Cia La Sal. Una activitat gratuïta que se celebrarà demà a les 17.30h al Pati de la Biblioteca.

Diada de Sant Jordi 2021

Seguint amb la programació, coincidint amb la Diada de Sant Jordi a les 19 h al Pati de la Biblioteca, tindrà lloc la inauguració de l’exposició Ex Libris la Universia de Pla. Una exposició de l’artista Josep Maria Alarcón, amb qui pròximament mantindrem una entrevista des de on l’artista detallarà el contingut de l’obra i altres curiositats.

Altrament, per l’altra setmana hi han programades dues activitats el dijous 29. La primera serà a les 16h a la Sala Polivalent de la Biblioteca amb la tertúlia literària Els llibres llegits, opinió i valoracions.

En aquest sentit, a les 19h a la mateixa Sala Polivalent, tindrà lloc una nova edició del Club Lectura Narrativa amb el llibre Una dolça cançó de Leila Slimani.

Per concloure, recordeu que en cada activitat és necessària la inscripció prèvia per complir amb les restriccions d’aforament de l’equipament. Cal trucar a la Biblioteca Municipal de Palafrugell al 972 30 48 09.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *