Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Dia Internacional de la Ciutat Educadora

Escrit per a 29 de Novembre de 2019

Avui 29 de novembre a Palafrugell es commemora el Dia Internacional de la Ciutat Educadora. En aquest sentit, aquest serà el 3r any que al municipi es fa algun acte per recordar aquest dia i que Palafrugell forma part d’aquesta xarxa.

La cap d’àrea d’Educació de l’Ajuntament de Palafrugell, Núria Aupí, ha passat per la sintonia de l’Hora del Peix Fregit per explicar què han organitzat per aquest 2019. Malgrat que aquest any no s’ha preparat cap acte institucional per aquest dia, sí que s’ha preparat un audiovisual que veurà la llum avui dia 29. Així, per aquest any Aupí ha explicat que el Consell dels Infants seran el protagonistes d’aquest vídeo.

Cal recordar que Palafrugell va ser un dels municipis pioners de les comarques gironines en redactar un projecte educatiu de ciutat. A més, també va ser de les primeres en formar part de la xarxa de Ciutat Educadora. A continuació us deixem amb aquest vídeo commemoratiu del Dia Internacional de la Ciutat Educadora a Palafrugell.

El Consell d’Infants de Palafrugell

Així doncs, els membres del Consell d’Infants llegiran conjuntament amb l’alcalde de Palafrugell, Josep Piferrer i la regidora d’Educació, Mònica Alcalà aquest manifest internacional. Una declaració que vol incidir en el fet que tota la ciutat ha d’estar implicada en l’educació.

Respecte al Consell d’Infants, fa unes setmanes coneíxiem que ja s’havien dut a terme diverses propostes que havien sorgit dels infants. Un fet que és essencial per continuar amb aquest projecte.

D’altra banda, podeu recuperar la conversa íntegra amb Núria Aupí en el següent arxiu d’àudio.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *