Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Detenen un jove de Palafrugell per la suposada venda i distribució d’òxid nitrós

Escrit per el 18 d'Agost de 2023

  • La substància s’utilitza com a euforitzant, però pot causar marejos, pèrdua de coneixement, asfixia, psicosi o, fins i tot, la mort.

Detenen un jove de Palafrugell per la suposada venda i distribució d’òxid nitrós per a inhalar-lo. La Policia Local de Palafrugell l’ha detingut per un delicte contra la salut pública.

Els agents van detectar la proliferació de l’ús de l’òxid nitrós entre els joves a la Festa Major de Palafrugell. Llavors, van localitzar i retirar una trentena d’ampolles que contenien la substància o restes.

A partir dels fets, van començar la investigació que ha permès detenir el jove aquest divendres, 18 d’agost. Se l’ha identificat amb una ampolla de 3,9 kg d’òxid nitrós juntament amb elements destinats pel seu consum (dosificadors de color rosa i globus). Els agents també han trobat 33 ampolles amb la substància per vendre-les.

La policia destaca els perills de consumir-ne i demana la col·laboració ciutadana si detecten joves que en prenen. La substància s’utilitza com a euforitzant, però pot causar marejos, pèrdua de coneixement, asfixia, psicosi o, fins i tot, la mort. Afecta l’activitat cerebral i les respostes corporals i esdevé molt perillós si es condueix. A més, pot causar danys cerebrals i neurològics amb un consum prolongat.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).