Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Detenen l’autor dels darrers robatoris al centre de Palafrugell

Escrit per a 8 de Novembre de 2021

  • Agents de paisà de la Policia Local de Palafrugell va poder detenir el pressumpte lladre in fraganti sortint d’un local a l’avinguda Generalitat.
  • També se’l vincula a fins a una desena de furts més que han tingut lloc en les darreres setmanes al municipi.

La Policia Local de Palafrugell ha detingut el presumpte autor dels darrers robatoris al centre del municipi. Aquest cap de setmana es van produir un parell de furts. En aquest sentit, se’l va enxampar quan sortia d’un local a l’Avinguda Generalitat. Amb aquest darrer, han estat una desena els robatoris que han tingut lloc en els darrers 15 dies a la zona centre de Palafrugell, tots amb el mateix modus operandi: trencant l’aparador a través d’un objecte contundent.

En els darrers dies a Palafrugell hi havia hagut una nova onada de robatoris als comerços del centre de la vila. Aquests fets, havia provocat una sensació d’inseguretat entre els establiments i els veïns del municipi. A més, aquest passat cap de setmana un nou aparador trencat de matinada augmentava l’angoixa dels comerciants.

Finalment, però, la Policia Local de Palafrugell ha pogut detenir el presumpte autor dels fets. David Puertas, cap de la Policia Local de Palafrugell es mostrava optimista dimecres de poder detenir el lladre aviat.

Enxampat in fraganti per agents de paisà

L’augment de robatoris a la zona comercial al centre de la vila va fer que la Policia Local establís un dispositiu especial. En aquest sentit, es reforçava la presència policial amb agents de paisà, per posar fi a aquesta situació.

El presumpte autor va ser enxampat in fraganti quan sortia del local situat a l’avinguda Generalitat gràcies al dispositiu que s’havia establert amb agents de paisà. David Puertas, detalla que la detenció es va produir la passada nit de diumenge.

De fet, l’inspector de la Policia explica que durant el dia d’avui estan instruint les diligències per passar el detingut a disposició judicial.

D’altra banda, Puertas destaca que el detingut és un vell conegut del cos policial i és que ja havia estat detingut per fets similars en d’altres ocasions. Una de les dificultats per poder enxampar aquest lladre és que resideix al centre de Palafrugell. En aquest sentit, tenia la facilitat de robar en alguna botiga i amagar-se al seu propi domicili.

Tots els robatoris van produir-se amb el mateix modus operandi, tenien lloc entrada la nit, s’accedia als locals trencant els vidres de l’aparador amb un objecte contundent i només s’enduien la recaptació de les caixes registradores.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *