Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Denuncien que el Festival Cap Roig ha ampliat l’aparcament sense llicència

Escrit per a 2 d'Agost de 2021

  • Josep Maria Piferrer, portaveu de Salvem El Crit, assegura que també s’han talat arbres d’aquesta zona especialment protegida.

Segons avança l’ACN, i ha pogut confirmar Ràdio Palafrugell, la plataforma Salvem El Crit de Palafrugell ha denunciat que el Festival de Cap Roig ha ampliat la zona d’aparcament sense tenir cap llicència per fer-ho. En aquest sentit, l’Ajuntament de Mont-ras reconeix que han detectat moviment de terres. Un fet, pel qual, ja han demanat explicacions als organitzadors del festival.

El portaveu de l’entitat, Josep Maria Piferrer, explica que aquesta ampliació de l’aparcament s’ha anat fent en els darrers quatre anys.

Piferrer també apunta que la zona de Cap Roig està especialment protegida. A més, per donar fe que s’està produint aquesta ampliació tenen fotografies d’anys enrere que així ho corroboren.

Un material gràfic que presentaran en les properes setmanes quan el tinguin tot recopilat. Amb tot, demanen que es restableixi l’entorn al seu estat inicial.

Imatge del moviment de terres a la zona de Cap Roig – Salvem el Crit Palafrugell

L’Ajuntament de Mont-ras ha obert expedient

Una informació que l’Ajuntament va comprovar i que va fer que s’obrís un expedient de protecció a fi d’esclarir el perquè d’aquests abocaments en una zona a tocar del bosc. L’Ajuntament de Mont-ras ha explicat a l’ACN que en rebre la queixa hi van enviar els tècnics, que han emès un informe. També fan saber que han demanat explicacions als organitzadors pel moviment de terres.

Per la seva banda, la Fundació La Caixa nega haver ampliat l’aparcament, tot i que reconeix que es va deixar de manera “puntual” runa en una zona. Amb tot, fonts de la fundació han deixat clar que aquests abocaments ja s’han retirat i remarquen que no s’ha dut a terme cap tala d’arbres tal com assegura l’entitat Salvem El Crit.

Podeu recuperar l’entrevista en la que el portaveu de la plataforma denuncia que el Festival Cap Roig ha ampliat l’aparcament sense llicència a continuació.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *