Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Del Museu del Suro… què en penses?

Escrit per a 12 de Desembre de 2019

  • Es posa en marxa el procés participatiu per copsar la visió que té la ciutadania del museu i poder orientar adequadament el seu futur.

Aquest mes de desembre s’ha iniciat un procés participatiu al voltant del Museu del Suro de Palafrugell. Així, a través d’una enquesta anomenada Del Museu del Suro… què en penses? Què en vols? es vol saber l’opinió ciutadan al voltant del museu. A més, també servirà per saber cap a quines línies de futur pot encaminar-se l’equipament.

Per tal de participar-hi cal entrar al web palafrugell-decidim.ddgi.cat, on es poden deixar les observacions i participar en aquest procés que ha de servir per encarar una nova etapa dins l’equipament. Aquest procés permetrà recollir, entre els mesos de desembre i gener, totes les propostes. Una vegada acabat el termini, s’analitzaran i es retornaran les conclusions.

El Museu del Suro és una institució creada amb la voluntat de donar sortida a moltes necessitats culturals i educatives de Palafrugell. L’equipament compta amb una exposició permanent sobre el món del suro. A més, també té un gran espai per exposicions temporals, un espai de tallers. Per últim, no cal oblidar l’auditori que permet acollir unes 100 persones per tota mena d’actes.

D’altra banda, desenvolupa molta activitat adreçada a infants, joves i famílies. No obstant això, realment és una institució coneguda i usada? Tothom s’imagina de quina manera li pot ser més útil? Per aquest motiu s’ha engegat el procés participatiu del Museu del Suro… què en penses?


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *