Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Del 2 al 4 de setembre, 17ena Fira d’Indians, a Begur

Escrit per el 30 d'Agost de 2022

Aquests propers dies 2, 3 i 4 de setembre tindrem de nou la Fira d’Indians a Begur. Eugeni Pibernat, regidor de promoció econòmica i turisme de l’ajuntament begurenc, ens ha parlat sobre les noves cites ineludibles que hi ha a la Fira d’Indians.

Aquest any es recupera la Fira, però s’hi han fet alguns canvis en el que són els escenaris habituals. Principalment, la Fira s’ha separat en dos sectors molt destacats:

Per una banda, hi haurà el centre històric del poble, que estarà decorat amb el tema indià. Hi haurà diverses activitats pels infants i també tallers d’artesania. A més, al centre hi hauran actuacions i parades de menjar. I, d’altra banda, hi haurà la zona del Parc de l’Arbreda, on tindrem actuacions i catorze paradetes on s’oferirà tota mena de begudes.

Eugeni parla sobre com es distribuirà la Fira aquest any.

Aquests canvis s’han fet a causa de la pandèmia i també per peticions dels veïns. La Fira d’Indians ha crescut amb molta magnitud durant els darrers anys i amb totes les activitats lúdiques s’ha perdut la temàtica original de la Fira. Per aquesta raó s’ha volgut moure tot el sector més lúdic a l’Arbreda.

Al Pati de les Escoles Velles hi haurà una sèrie d’actuacions a les tardes i al matí uns esquetxos teatrals. Al centre del poble el dissabte podrem assistir a l’arribada de l’indià i a més hi haurà desfilada pels carrers.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).