Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Deixem enrere el vent per donar pas a la pluja aquesta setmana

Escrit per el 8 de Novembre de 2021

  • A partir d’avui, els determinants de la previsió meteorològica serán un anticicló del nord i una depressió del sud.
  • Després d’una setmana marcada per l’augment de la velocitat del vent, donem pas a la pluja entre dimecres i dijous.

Contactem amb l’Observatori de l’Estartit, on a l’atenció d’en Josep Pascual, oferim la previsió del temps per aquesta segona setmana de novembre. Una setmana que es presenta marcada per la presència de la pluja a partir de dimecres, l’augment de la sensació de fred i l’acomiadament de les ventades dels darrers dies.

Abans d’entrar en la previsió d’aquesta setmana, Pascual fa balanç del temps viscut el darrer cap de setmana. El qual ha qualificat de “ventós”, amb sensació de fred en alça. Tot i que les temperatures no han baixat.

A partir d’avui, els determinants de la previsió meteorològica serán un anticicló al nord i una depressió al sud. El moviment d’ambdós fenòmens, comportaran irregularitats en el temps del nostre territori.

En primer lloc, la previsió d’avui apunta a la presència de sol en hores diurnes i vent moderat. De cares a dimarts, s’espera un augment dels núvols que comportaran plugims suaus al vespre acompanyats de Gregal.

La pluja més nombrosa i abundant a partir de dimecres

Sobre la previsió per l’equador de la setmana, Pascual apunta a que entre dimecres i dijous hi haurà més pluges. Les quals qualifica de més “nombroses i abundants” que els darrers dies.

De cares a divendres, la situació es començarà a estabilitzar una mica: es preveu una aturada de les pluges i de la intensitat del vent.

Tot i aixó, Pascual ressalta que la sensació de fred serà notable al llarg de tota la setmana encara que les temperatures no hagin baixat dràsticament.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).