Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Degustacions gastronòmiques marinades amb tastets d’història al Mercat de Palafrugell

Escrit per el 20 de Maig de 2022

  • S’organitza una activitat dins la Setmana Internacional dels Mercats.

Formant part de les activitats de la Setmana Internacional dels Mercats, Palafrugell organitza una ruta gastronòmica sota el nom de “Tastets d’Història del Mercat de Palafrugell”.

Aquesta activitat serà aquest dissabte 21 maig de les 11 del matí a la 1 del migdia. La gent que hi participi podrà conèixer la història, les parades, les curiositats i les persones que formen part del mercat de Palafrugell, a través d’una visita guiada i, a més, degustarà els productes del Mercat. Les inscripcions, que són limitades, s’han de fer al web www.sandrabisbe.cat.

La mateixa Sandra Bisbe ens ho ha explicat al matinal de Ràdio Palafrugell.

D’aquesta manera, el mercat de Palafrugell participa activament, un any més, a la Setmana Internacional dels Mercats, mitjançant la campanya “Estima el teu mercat”, que s’allargarà fins el 31 de maig.

Enguany es vol fer palès la importància del producte que es troba al mercat diari, la seva procedència, proximitat i qualitat, sota el lema “és de mercat, és bo”.

Paral·lelament, durant els 15 dies, es promourà la campanya a nivell de xarxes socials, a través d’una imatge gràfica creada per a l’ocasió i s’acompanyarà de sortejos de producte entre els seguidors del Mercat diari de Palafrugell.

Aquesta campanya és una iniciativa de la Diputació de Girona, que es vehicula a través de la Xarxa de Mercats Sedentaris de la província de Girona, que engloba els mercats municipals de la demarcació.

Premsa Aj. Palafrugell/Rafel Corbí


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).