Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Debat electoral de Palafrugell. El debat decisiu

Escrit per a 23 de Maig de 2019

  • Els 7 alcaldables a l’Ajuntament de Palafrugell estaran presents al debat electoral organitzat conjuntament amb TV Costa Brava i El Punt Avui

Avui a les 20.30h des del Teatre Municipal se celebra el debat electoral definitiu de Palafrugell. Les 7 formacions que es presenten a l’alcaldia de l’Ajuntament estaran representats en un debat emès en directe per Ràdio Palafrugell i Televisió Costa Brava, i amb la col·laboració de El Punt Avui.

El primer dels 4 grans blocs en els que s’estructura el debat serà el de ciutat i territori. En aquest punt els candidats hauran de plantejar quin és el model de ciutat que pretén construir.

El segon apartat serà el que té a veure amb promoció econòmica i turisme. És a dir, les propostes de cada candidat per desenvolupar i dinamitzar l’activitat econòmica de Palafrugell. A continuació hi haurà el tercer bloc, el de polítiques socials, en el que els alcaldables hauran d’exposar quines polítiques desplegaran en qüestió d’habitatge. A més a més, també hi poden haver temes d’educació, gent gran i joventut.

Per últim, per acabar amb els 4 grans temes del debat electoral de Palafrugell i haurà el bloc relacionat amb el projecte de país. Cada candidat haurà de posicionar-se al respecte de com el consistori de Palafrugell ha d’afrontar els temes de país.

Debat electoral i sorpreses

D’altra banda, un cop els candidats hagin exposat les seves idees i hagin debatut al voltant de les divergències entre ells hi haurà tres espais més per tancar el debat de Palafrugell.

D’una banda, hi haurà un tema sorpresa escollit pels seguidors de Ràdio Palafrugell i TV Costa Brava. Els candidats no sabran, fins a l’inici del programa, quina és la pregunta que els oients i espectadors els hi ha volgut traslladar. Tot seguit hi haurà temps perquè cada candidat respongui amb qui estaria disposat a pactar després de les eleccions.

Per finalitzar el debat electoral definitiu de Palafrugell hi haurà el típic minut perquè cada candidat demani el vot per a la seva formació .

El debat es podrà seguir per tota la comarca

El debat electoral tindrà lloc al Teatre Municipal de Palafrugell a les 20.30h i és obert a tot el públic. D’altra banda també el podreu seguir a través del 107.8fm, per Televisió Costa Brava, radio.palafrugell.cat i tvcostabrava.com. A més, també podeu fer els vostres comentaris a les xarxes socials a través de les etiquetes #DebatRP i #DebatTVCB.

Amb l’emissió del debat electoral Ràdio Palafrugell tanca una setmana dedicada a la informació en clau Eleccions Municipals 2019. Dilluns es va emetre el debat electoral d’esports i dimarts el debat electoral de Mont-ras. Els podeu recuperar a través dels enllaços.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *