Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Debat electoral d’esports a Ràdio Palafrugell

Debat Electoral Esports Ràdio Palafrugell

Ràdio Palafrugell va oferir dilluns passat un debat electoral d’esports amb 6 de les 7 candidatures que es presenten a les eleccions municipals de Palafrugell. S’ha de destacar que aquesta és la primera vegada que es fa un debat electoral d’una sola temàtica.

Als estudis de l’emissora hi van participar, Isidre Tenas de Som Gent del Poble, Toni Pérez de Ciutadans, Lluís Medir de Palafrugell en Comú Podem, Josep Gavarró de Junts per Catalunya, Pau Lladó d’ERC i Sergi Lluís, “Sepu”, del PSC.

Primer de tot, cada grup va presentar quines són les prioritats per a cada candidatura. Totes elles van coincidir en la construcció d’un nou pavelló per alleugerir la saturació dels dos existents. No obstant aquesta coincidència, les fòrmules per alleugerir la pressió dels pavellons. Per exemple, des d’Esquerra, Pau Lladó explicava que ells plantejaven cobrir la pista del Barceló i Matas. En aquest sentit, la pista donaria un nou espai a l’escola i per les tardes podria servir per al Club Patinatge Palafrugell.

D’altra banda, la resta de grups proposaven altres fòrmules. Els socialistes, en aquesta línia aposten per la construcció d’un nou pavelló a la zona del Mas Mascort. Un espai que el POUM contempla per a la edificació d’un complex esportiu.

A més a més, del tema de tenir un nou pavelló, en el debat electoral d’esports també van sortir temes relacionats amb els camps de futbol de Palafrugell, la nova pista ciclista o la subvenció d’entitats.

Setmana de debats electorals a Ràdio Palafrugell

Aquest va ser el primer dels debats que des de Ràdio Palafrugell us oferim aquesta setmana. El segon serà el debat electoral de Mont-ras de dimarts 21. Per últim, dijous 23 a les 20:30h el debat definitu de Palafrugell amb els 7 candidats a l’alcaldia de Palafrugell des del Teatre Municipal, conjuntament amb TV Costa Brava i El Punt Avui.

PalaSport

L'espai esportiu de Palafrugell

More info