Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


David Puertas: “Aquest estiu no esperem tenir macrobotellots a Palafrugell”

Escrit per el 8 de Juny de 2022

La Policia Local de Palafrugell creu que aquest estiu la problemàtica dels macrobotellots no es repetirà. Si més no, aquesta és la perspectiva amb què treballen, tot i que el cap de la policia, David Puertas, manté que caldrà anar modificant els operatius a mesura que avancin les setmanes. Pot ser que la pujada dels preus faci que els joves optin pels botellots, que són l’alternativa barata.

En tot cas, la previsió inicial és retornar a la normalitat prepandèmia: botellots més petits ubicats, sobretot, a parcs i zones litorals. Així en parlava Puertas a Ràdio Palafrugell.

I descartava, en principi els macrobotellots.

Puertas explica que “intensificaran els patrullatges cap a les zones on pensem que es realitzaran”, però que “una cosa és el que planifiquem i una altra, el que acabem fent”.

Això, potenciat pel fet que “els macrobotellons es produeixen perquè hi ha joves que no poden pagar l’accés als locals d’oci, i també ens preocupa que s’ha normalitzat el consum d’alcohol entre els joves”.

Durant l’estiu de l’any passat, els macrobotellots al litoral van donar molta feina a les policies locals i els Mossos d’Esquadra. Va ser un estiu marcat per l’expansió de la variant delta, que va obligar a tancar l’oci nocturn, i també es va traduir en tocs de queda selectius.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).