Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


David Martín: “La realitat s’imposa. I la realitat és que actualment la neteja i la recollida d’escombraries no funciona”

Escrit per a 19 de Setembre de 2023

  • Junts per Palafrugell assegura que cal fer un nou contracte i un nou servei de recollida d’escombraries “com més aviat millor”.

Junts per Palafrugell assegura que cal fer un nou contracte i un nou servei de recollida d’escombraries “com més aviat millor”. Així ho ha assegurat el portaveu, David Martín, a l’Esmorzar de Ràdio Palafrugell. Destaca que és un dels principals problemes del municipi i que estaran pendents de les accions de l’equip de govern.

Martín explica que alguns veïns del poble, en especial dels nuclis de platja, li han dit que la recollida d’escombraries “ha estat similar a la dels altres anys”. Afegeix que seran exigents en fer complir el futur contracte d’escombraries, ja que la brutícia genera molèsties a la població i mala imatge al municipi.

Per altra banda, Junts per Palafrugell va posicionar-se a favor de canviar la data del Carroussel Costa Brava al primer cap de setmana de juny. A l’espera de la publicació oficial dels resultats del procés participatiu, David Martín considera que el canvi s’hauria hagut de fer parlant amb les colles de carrossaires.

Afegeix que l’ús d’un sistema de votació digital pot “haver provocat barreres” entre la població i que això pot haver tingut conseqüències en el percentatge de participació.

Destaca que, en cas que el Carroussel s’hagi de celebrar el diumenge de la segona Pasqua, sigui pel resultat del procés participatiu o per la falta de participació, estarà preocupat sobre què passarà l’any vinent. Martín recorda que algunes colles van alertar que podien decidir no sortir-hi.

Tot i que el Carroussel cada cop més s’ha convertit en l’acte clau de les Festes de Primavera, Martín afegeix que caldria incrementar la proposta cultural durant els dies de les festes.

En l’àmbit econòmic, Junts per Palafrugell es mostra partidari de buscar solucions per incrementar l’arribada de visitants al nucli de Palafrugell. Martín considera que una de les opcions és facilitar la mobilitat amb els nuclis de platja amb transport públic.

Avança que la falta d’habitatge a Palafrugell també serà un dels aspectes que s’hauran de treballar al llarg del curs polític. A partir d’ara, un cop arribats pràcticament als cent dies de mandat i acabat l’estiu, faran una “oposició més activa políticament”.

Afegeix que la comunicació amb l’equip de govern és bona i que estan al dia de les seves accions.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *