Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Dani Rebollo dirigeix “Enmadrados”, aquest divendres al Teatre de Palafrugell

Escrit per el 27 d'Octubre de 2022

L’actor i director de teatre Dani Rebollo presenta aquest divendres al Teatre Municipal de Palafrugell la seva última obra, “Enmadrados”. És una comèdia sobre les mares i el fet que “les mares s’han d’estimar”, tal com ha explicat Rebollo al Supermatí. Les entrades es poden comprar a la web i a la taquilla.

A l’obra, tres joves desconeguts acudeixen a una teràpia de grup per explicar com les seves estrambòtiques mares els fan la vida impossible. Rebollo explica que és una obra “molt vitalista”.

Es tracta d’una obra que ha estat en cartell a Barcelona des de fa un any, al Teatre Aquitània, i actualment a l’ON. Ell hi va començar com a actor, i més tard s’hi va incorporar també director. En aquell moment, van “pujar el to de l’obra”.

Sobre la seva situació professional en aquests moments, Rebollo explica al Supermatí que ara mateix està fent de professor a l’Aula de Teatre de Palafrugell, un grup de teatre de Quart i un altre de Barcelona. A més, està portant una altra obra de petit format anomenada “The pain is a black dog in your mind”.

Assegura que li ha vingut una feinada a l’època post-pandèmia. I creu que el col·lectiu de les arts escèniques és “massa ploramiques”.

I ha aprofitat per demanar “més suport a nivell institucional” a Palafrugell: “Estic cansat de veure gent amb cervells privilegiats que marxa cansat i devorat per la burocràcia. No només a Palafrugell”.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).Segueix llegint