Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Cursos formatius per a empreses i emprenedors

Escrit per a 30 de Setembre de 2020

  • L’IPEP ofereix cursos per a empreses i emprenedors/es de manera gratuïta.
  • Tots els cursos es realitzaran en línia i adaptats a l’horari dels diferents sectors.

Avui als nostres estudis de Ràdio Palafrugell, hem comptat amb la visita de Sonia Planas, directora de la secció d’Empresa i Emprenedoria de l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell.

Com ens explicava Sonia Planas, al llarg del mes d’octubre, la secció oferirà diversos cursos per a la formació d’empreses i emprenedors/es. Els cursos impartiran formacions focalitzades a l’adaptació del nou escenari comercial i a conèixer els canvis del comportament del consumidor postcovid. Tots els cursos, anomenats webinars (seminaris web), es realitzaran en línia.

A continuació, Sonia Planas ens introdueix en el contingut de cada curs:

Creació, edició i difusió de vídeos a les xarxes socials

Un curs per endinsar a les empreses a la utilització del dispositiu mòbil, per aprendre a fer un vídeo pro creatiu, un stories, un tiktok…, etc.
Actualment, està demostrat que, la utilització del vídeo, és una eina efectiva per a la promoció en línia de productes i serveis.
El curs es realitzarà en 4 hores, repartides en dos dies. Concretament, el dimecres 14 i divendres 16 d’octubre, de 14.45 h a 16.45  h del migdia.

Com adaptar el meu negoci al nou paradigma empresarial

La formació servirà per saber com has de comunicar-te per cridar l’atenció del teu consumidor objectiu. Has de vendre una necessitat, una solució per a un problema, no un simple producte. El curs es realitzarà el dimarts 20 d’octubre a les 15 h en una sola sessió. de 14.45 a 16.45

TikTok per a empreses

La xarxa social emergent és l’escenari perfecte per empreses amb l’objectiu de captar el públic jove. En aquest curs es veurà com viralitzar un vídeo, fer vídeos musicals i adaptar la teva oferta a la xarxa social. El curs es realitzarà durant dos dies, el dimecres 21 i divendres 23 d’octubre, de 14.30 h a 16.30 h del migdia.

Seminari per millorar la relació amb l’administració digital

Si es coneix l’administració digital, s’agilitzen molts procediments; es poden fer tots els tràmits en format digital, certificats digitals o factura electrònica. Entre d’altres facilitats, es pot evitar fer cues, i demanar cites prèvies.

Evitem el malbaratament alimentari a l’hostaleria i mercats

Tot seguit, Planas també ens presenta un curs focalitzat a evitar el malbaratament alimentari. Aquest es realitzarà en dues sessions, una enfocada a l’àmbit d’hostaleria el dia 13 d’octubre a les 9.30 h del matí, i per a mercats, el mateix dia a les 19 h.

Recordar que els cursos són gratuïts, cofinançats pel Departament d’Empresa i Coneixement i el Fons Social Europeu. Podeu realitzar les vostres inscripcions, a través del web de l’IPEP o bé al 972 68 18 20.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *