Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Curs gratuït de tast sensorial de suro en vi i cava

Escrit per el 4 de Juliol de 2019

  • L’Institut Català del Suro (ICSuro) ofereix aquesta curs amb el suport del Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya
  • L’Anna Oliveras explica en què consisteix aquesta formació

L’Institut Català del Suro (ICSuro) ofereix un curs gratuït de tast sensorial de suro en vi i cava. Aquesta formació està subvencionada pel Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya.

El curs es basa en una activitat demostrativa del panell sensorial, dividit en 4 sessions. L’Anna Oliveras, de l’ICSuro ha explicat a Ràdio Palafrugell què és un panell sensorial.

D’altra banda, la formació persegueix dos objectius. D’una banda, millorar els controls de qualitat que es realitzen en cellers i elaboradors de taps. De l’altra, millorar la competència sensorial del personal en general de les empreses de suro i vitivinícoles. Així, es pot oferir un producte sense defectes al consumidor.

L’activitat demostrativa del panell sensorial contempla un total de 4 sessions. Des de l’ICSuro s’apunta que el nombre màxim de participants sigui d’una quinzena. No obstant això, en cas que la demanda fos superior, no descarten doblar les sessions. En aquesta línia, l’Anna Oliveras, ha especificat què es treballarà a cada sessió.

El curs començarà el proper 17 de juliol amb la primera sessió. La segona tindrà lloc el 20 de novembre, la tercera el 12 de febrer del 2020 i la darrera, serà el 15 d’abril del 2020. Per a més informació del curs gratuït de tast sensorial de suro us podeu posar en contacte amb l’Institut Català de Suro. D’una banda trucant al 972 30 56 61 o bé, enviant un correu electrònic a l’adreça aoliveras@icsuro.com.

Anna Oliveras, de l’ICSuro a Ràdio Palafrugell

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).