Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Crida a vacunar-se avui a Palafrugell

Escrit per a 24 d'Agost de 2021

  • Un equip de professionals de la sanitat us espera a la vacunació massiva que té lloc avui a Palafrugell, al Pavelló Poliesportiu
  • Hi ha temps fins a les 7 del vespre

Durant tot el dia el pavelló poliesportiu de Palafrugell acull un equip de la sanitat que porta a terme una vacunació massiva des de 2/4 de 9 del matí i fins les 7 del vespre. Es porten a terme vacunacions de primeres i també de segones dosis.

El ritme de vacunacions ha baixat respecte a les jornades que es van portant a terme des del mes de juliol. Per això l’equip sanitari ens fa una crida a participar-hi, aprofitant la quantitat de vacunes que hi ha disponibles. Així ens ho explicava en la conversa que hem mantingut al nostre matinal amb l’infermera del CAP, Àngels Larrabeiti.

La regidora delegada de Benestar Social, Civisme i Mediació i Habitatge de l’ajuntament de Palafrugell, Roser Massaguer, també ens fa una crida a la participació.

L’excel·lent equip de professionals de la sanitat que us espera al pavelló d’esports de Palafrugell

Per què és important vacunar-se?

  • Per a la protecció individual d’una malaltia a llarg termini.
  • Per a la protecció col·lectiva d’una malaltia.
  • Per a evitar brots o la reaparició de les malalties.

Si la societat es vacuna per sota dels nivells recomanats, les malalties poden reaparèixer. En canvi, si ens vacunem, el microorganisme ja no pot circular efectivament. Es bloqueja la transmissió de l’agent infecciós i permet acabar amb les malalties. Ajuda’t. Ajudem-nos. No ho deixeu passar ni ara ni per a més endavant. Vacuneu-vos.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *