Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Consells per gaudir de la revetlla de Sant Joan

Escrit per a 21 de Juny de 2019

  • Andreu Verdugo, sotsinspector de la Policia Local de Palafrugell posa la mirada en fixar-se en la categoria dels petards
  • També es farà incidència en la conducció responsable amb diversos controls d’alcohol i drogues preventius

Andreu Verdugo, sotsinspector de la Policia Local de Palafrugell ha passat pels estudis de l’emissora. Ha donat consells per gaudir de la revetlla de Sant Joan.

La revetlla de Sant Joan dona el tret de sortida a l’inici de l’estiu. En aquest sentit, les platges i a d’altres punts de la vila se celebra aquesta festa que va associada als petards. Per aquest motiu, el sotscap de la Policia Local, Andreu Verdugo ha volgut posar la mirada en tenir en compte les diverses categories de pirotècnia. Verdugo ha remarcat que cal ser responsable i no deixar manipular segons quins petards als infants i adolescents.

D’altra banda, també hi ha tota una sèrie de recomanacions a l’hora de manipular els petards que cal tenir en compte. Entre d’altres, s’ha de comprar el material pirotècnic en establiments autoritzats, no guardar-se els petards a la butxaca, no subjectar-los amb les mans o si un petard no s’encén bé, no tocar-lo fins al cap de mitja hora. Podreu trobar més recomanacions de Protecció Civil a l’enllaç.

Controls preventius durant la revetlla de Sant Joan

Durant la celebració de la revetlla des de la Policia Local de Palafrugell també es desplegarà un dispositiu especial de controls preventius de trànsit d’alcohol i drogues.

Aquest reforç que es farà la nit del 23 al 24 de juny correspon a la voluntat de voler conscienciar a la població de no conduir sota els efectes de l’alcohol i les drogues.

Així doncs, des de la Policia Local de Palafrugell s’apel·la a la responsabilitat de tos per tal de poder celebrar la revetlla amb la màxima seguretat. En el següent document podeu trobar tots els consells per gaudir de la revetlla de Sant Joan.

Andreu Verdugo, sotsinspector de la Policia Local a Ràdio Palafrugell

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *