Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Conscienciar els joves de mantenir-se confinats

Escrit per a 23 de Març de 2020

  • Els Educadors de Carrer de Palafrugell continuen la seva feina amb el jovent del poble a través de les xarxes socials.
  • Mitjançant Instagram ofereixen una sèrie de càpsules amb un mateix objectiu: aconseguir que els joves es quedin a casa.

Des de que es va decretar l’Estat d’Alarma són moltes les persones que han de fer teletreball. Aquest és també el cas dels Educadors de Carrer de Palafrugell, de l’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Palafrugell. Malgrat les dificultats, des d’Instagram treballen per conscienciar els joves de la importància de mantenir-se confinats.

L’Anna Benaiges, una de les educadores explica a Ràdio Palafrugell les dificultats de no poder fer l’atenció directa amb el jovent. No obstant això, han tirat d’inventiva per mantenir el contacte amb els joves palafrugellencs a través d’Instagram.

En aquesta línia han creat tota una sèrie de càpsules relaciones amb diversos àmbits de la vida. Un material que difonen en vídeos de curta durada i imatges.

D’altra banda, també volen que tothom els hi comparteixi el seu confinament. A través de l’etiqueta #joemquedoacasa, demanen als usuaris que pengin fotografies seves des de casa seva amb aquest lema. També etiquetant-los a Instagram @educadorscarrerpalafrugell.

Malgrat que la interacció és un dels aspectes que costa més d’aconseguir en el món de les xarxes socials, des dels Educadors de Carrer es mostren satisfets del feedback aconseguit. Per això, seguiran treballant amb l’objectiu de conscienciar els joves de mantenir-se confinats.

Podeu recuperar l’entrevista íntegra amb l’Anna Benaiges al següent arxiu.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *