Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Coneix la Formació Professional del Baix Empordà

Escrit per a 7 d'Abril de 2022

  • La presentació va tenir lloc al Teatre Municipal de Palafrugell i a la Bòbila.

Aquest passat dimarts dia 5 d’abril es va portar a terme un acte al TMP (Teatre Municipal de Palafrugell) i a la Bòbila, on des dels Instituts on s’imparteix formació professional de la comarca del Baix Empordà es va donar a conèixer els diferents cicles que s’oferten a l’alumnat de Palafrugell. Al llarg de cada dia de la setmana, cada un dels 5 centres del Baix Empordà organitza una jornada al seu municipi.

Aquest passat dilluns en vam parlar al matinal de Ràdio Palafrugell amb la Núria Català, professora de l’INS Baix empordà, del Departament d’Hoteleria i Turisme.

Presentació dels cicles d'FP a Palafrugell
Acte de presentació al Teatre Municipal de Palafrugell

L’Institut Baix Empordà de Palafrugell va serà l’encarregat de l’organització de l’acte. Ho van fer alumnes de 2n de Gestió d’Allotjaments Turístics en el marc del mòdul d’Esdeveniments. Tot l’alumnat interessat de 4t d’ESO i Batxillerat dels diferents centres educatius del poble van accedir a la informació de l’oferta formativa postobligatòria centrada en la formació professional que tenen al Baix Empordà als 5 instituts on es fa FP (Formació Professional).

Presentació dels cicles d'FP a Palafrugell

La mostra dels cinc dies vol donar a conèixer de primera mà tots els cursos que es fan en els diversos centres d’FP del Baix Empordà.

L’acte a Palafrugell va tenir lloc al Teatre i a la Bòbila. Tots els alumnes van anar primer al TMP on es va explicar la web FP Baix Empordà on hi ha englobada tota l’oferta formativa. Es van portar a terme tres passis, dos dedicats a la formació professional de Grau Mig i un dedicat als Graus Superiors.

Presentació dels cicles d'FP a Palafrugell

A la Bòbila s’hi van localitzar tots els estands de cada Institut amb la seva oferta professional, on professors dels diferents centres i cicles i alumnat resolgueren preguntes dels assistents.

Per a més informació, contactar a l’IES Baix Empordà: ncatal3@xtec.cat


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *