Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Concert de sardanes d’homenatge al Mestre Sirés

Escrit per a 9 de Novembre de 2019

  • Organitzat per l’Associació Cultural i Sardanista de Palafrugell i amb l’actuació de la cobla Ciutat de Girona
Rosa Ma Pibernat i Jaume Alsina, de l’associació cultural i sardanista de Palafrugell

Aquest dissabte, les persones amants de les sardanes tenen una doble cita a Palafrugell. Emmarcades dins la festa petita de Sant Martí, hi haurà l’audició de sardanes de tardor amb la cobla Vila de la Jonquera a les 12.00 a Plaça Nova.

D’altra banda, a les 7 del vespre, concert-homenatge al Mestre Frederic Sirés , al teatre municipal amb la Cobla Ciutat de Girona.

En representació de la renovada junta de l’associació Cultural i Sardanista de Palafrugell, ens han visitat als nostres estudis el president Jaume Alsina i la tresorera Rosa Maria Pibernat, que ens comenten en primer terme com va, pensar en fer aquest homenatge.

Darrera aquest homenatge hi ha hagut una gran feina de recerca, ja que eren poquíssimes les sardanes conegudes del mestre Sirés

Durant aquest acte també es presentarà un CD amb 24 sardanes del mestre. D’aquest concert, interpretat per la cobla Ciutat de Girona. Una entitat que fa temps que col·labora amb l’Associació.

Una mostra més de la vitalitat d’aquesta entitat de Palafrugell, que a més de la organització de concerts i ballades també ens porta cursos per aprendre a ballar-ne. Així doncs, els dilluns a Mont-ras i els divendres a Llofriu, en ambdós casos de 8 a 9 del vespre. Podeu escoltar o descarregar-vos l’entrevista sencera e el següent enllaç.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *