Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Concert de jazz solidari al Teatre Municipal

Escrit per a 19 de Juny de 2019

  • Tota la recaptació anirà destinada al projecte de la Fundació Andrea Bocelli per a la reconstrucció de l’escola preescolar i primària de Muccia (Itàlia)
  • “I strongly believe that love does justice”, frase d’Andrea Bocelli que representa la filosofia de la Fundació.

Aquest divendres 21 de juny a les 21h té lloc un concert de jazz solidari al Teatre Municipal de Palafrugell. La Jazzcare de Palafrugell ofereix un concert en benefici del projecte de la Fundació Andrea Bocelli. La recaptació es destinarà a la reconstrucció de l’escola preescolar i primària de Muccia a Itàlia.

La representat de la fundació, Sally Veall ha explicat que l’any 2016 aquesta localitat del centre d’Itàlia va patir un gran terratrèmol. Com a conseqüència, la petita vila italiana va veure com el seïsme va obligar a clausurar l’escola preescolar i de primària. Tres anys després la Fundació Andrea Bocelli continua treballant per a reconstruir aquest espai. A més, també vol crear una escola de música.

Sally Veall, representant de la Andrea Bocelli Foundation

Per la seva banda, el fundador de la Jazzcare Project, Alain Guiu, ha donat els detalls dels músics que actuaran en aquest concert solidari.

Alain Guiu, fundador de la Jazzcare project

Alain Guiu, va conèixer la nostra localitat a mitjans dels anys 50 i un cop jubilat va decidir establir-se a Llafranc. Des de fa 15 anys ha iniciat el projecte de la Jazzcare per a la promoció de músics. De fet, en Toni Solà, és un dels saxofonistes més important del país. L’any 2016 va rebre el premi Enderrock al millor disc de jazz del 2015 per votació popular.

Donatius i fila zero per col·laborar al concert de jazz solidari

Les entrades per aquest concert de jazz solidari al Teatre Municipal de Palafrugell és de 20€. A més, es pot fer un donatiu a través de la Fila Zero. Podeu adquirir les vostres entrades al web de ticketea i també a la taquilla del TMP. D’altra banda, també podeu fer el vostre donatiu a través de la web de l’Andrea Bocelli Foundation.

Entrevista d’Alain Guiu i Sally Veall a Ràdio Palafrugell
Concert solidari de jazz al Teatre Municipal de Palafrugell

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *