Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Comunicat del grup municipal d’en Comú Podem sobre el conflicte amb el Mercat

Escrit per el 12 de Gener de 2022

  • El regidor d’En Comú-Podem a l’Ajuntament de Palafrugell fa pública una nota per mostrar el posicionament del seu grup davant el conflicte entre els paradistes del Mercat i l’equip de govern de Palafrugell

Comunicat d’en Comú-Podem a Palafrugell

“El govern de Palafrugell, una vegada més, s’ha equivocat. En aquest cas en un punt molt sensible com és la plaça Priorat de Santa Anna. S’ha equivocat en el fons i en la forma.

En el fons per haver començat la casa per la teulada: cal arreglar la mobilitat i l’accés al centre comercial i al mercat. Però des del començament del mandat han anat donant pals de cec, sense tenir un Pla global i integral de com conciliar l’activitat econòmica i la pacificació del trànsit per a possibilitar un centre modern i atractiu. I en les formes per haver fet el projecte de la Plaça Priorat de Santa Anna sense cap mena de diàleg i sense formar part de cap idea global: es gastaran 300.000 euros sense cap sentit i havent encès una polèmica evitable.

Predisposició a facilitar el diàleg entre les parts enfrontades

El nostre portaveu, Alfons Rius, va acompanyar als operadors que van sortir al carrer com a darrer recurs. Entre dissabte i diumenge en horari de mercat han recollit més de 1.000 signatures, nombre suficient per a que el govern aturi l’actual projecte a la recerca d’un de millor. Alfons Rius va manifestar la seva predisposició a facilitar el diàleg entre parts per a trobar la millor solució.

Fa molts anys que aquesta plaça demana un reconsideració de la seva utilització, però per això mateix no cal que sigui una actuació aïllada tan sols per gastar diners sense veure el tema en el seu conjunt. Palafrugell en Comú-Podem està i estarà sempre per el diàleg, creu fermament en el comerç tradicional i de proximitat com a instrument de cohesió social i per a tenir un poble viu. Per això hem treballat i seguirem treballant al costat dels operadors, dels seus clients, de les persones treballadores i dels ciutadans en general, cercant el millor per el poble”.

En el nostre espai matinal, Alfons Rius n’ha fet una valoració per als nostres oients

Imatge d’arxiu Ràdio Palafrugell

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).