Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El comitè d’empresa del Palafrugell Gent Gran a judici

Escrit per el 5 d'Agost de 2021

  • El conflicte, és producte de no posar-se d’acord sobre la cessió de la jubilació parcial d’una membre del comitè d’empresa del Palafrugell Gent Gran.
  • Com a resultat, el comitè d’empresa del Palafrugell Gent Gran ha decidit portar a l’equip de govern als tribunals.

Durant el Matinal de Ràdio Palafrugell, es va rebre el comunicat de la campanya sindical del comitè d’empresa del Palafrugell Gent Gran sobre l’actual conflicte amb el patronat de la fundació. El qual exposava, que no han aconseguit posar-se d’acord sobre la cessió de la jubilació parcial d’una membre del comitè d’empresa del Palafrugell Gent Gran. Una cessió que, segons indica el sindicat, va ser pactada el 2006.

Per fer memòria a l’audiència sobre el conflicte, hem contactat amb la Rosa Moreno, membre del comitè d’empresa del Palafrugell Gent Gran. A continuació, la Rosa exposa el conflicte: La jubilació parcial d’una de les companyes.

En segon lloc, Moreno aprofita per recordar que es tracta d’un pacte que va ser firmat amb l’equip de govern de Juli Fernández l’any 2006. Tot seguit afegeix que, el motiu principal de no arribar a un acord, és que han de pagar un 60% de la base cotitzadora de la companya en qüestió.

L’acte de conciliació no va tenir cap acord resolutiu per ambdós parts

D’altra banda, preguntada sobre l’acte de conciliació del passat dos d’agost, Moreno declara que no es va arribar a cap acord. Afegeix que tampoc es va oferir la possibilitat d’exposar el problema i parlar-lo de nou.

En aquest punt de l’entrevista, la representant del comitè d’empresa comparteix que “no es tracta d’una lluita única, sinó d’una lluita per a tot el futur de l’equip“. Altrament, aprofita per fer públic el descontentament del col·lectiu amb el qual va ser el responsable del pacte, en Juli Fernández.

Per concloure, la Rosa Moreno dedica l’últim minut de l’entrevista a agrair a tota la ciutadania de Palafrugell el suport que han mostrat cap al col·lectiu amb la causa.

Finalment, adjuntem l’entrevista completa amb la Rosa Moreno, membre del comitè d’empresa i representant del grup durant la conversa.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).