Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Comenten l’obra íntima de Marc Artigau a Calella

Escrit per el 31 d'Agost de 2023

  • És una activitat del Fem pati! de la biblioteca amb la col·laboració de l’Associació de Veïns i Amics de Calella.

El dramaturg Marc Artigau comentarà Aurora en un Club de Lectura a Calella. És una activitat del Fem pati! de la biblioteca amb la col·laboració de l’Associació de Veïns i Amics de Calella i amb la introducció de l’activista cultural Guillem Terribas.

Aurora és una novel·la íntima de Marc Artigau publicada recentment. La protagontiza l’Àngel que expressa com viu la pèrdua de l’Aurora i recorda com s’abraçaven les nits més fredes de l’hivern i altres moments que els va connectar.

Marc Artigau és un escriptor i dramaturg llicenciat en Direcció Escènica i Dramatúrgia per l’Institut del Teatre de Barcelona. És l’autor de novel·les com La vigília (2019) i Jo era el meu món (2021); també de l’obra de teatre interpretada al Teatre Poliorama, Pares normals (2022) i de les poesies Escuma negra (2008) i Desterrats (2012), entre altres.

El Club de Lectura serà el dijous, 31 d’agost a les set de la tarda al local social de l’AVAC, al carrer d’August Pi Sunyer, 1 de Calella de Palafrugell. Per assistir-hi, cal inscriure’s al 972 30 48 09.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).