Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Comença un cicle d’activitats sobre la menstruació, la menopausa i el climateri

Escrit per el 22 de Maig de 2024

  • S’emmarquen dins de la campanya “Saludablement cícliques”, que se celebra amb motiu del Dia d’Acció per a la Salut de les Dones del 28 de maig.

Palafrugell organitza tallers i xerrades sobre el cicle menstrual, la menopausa i el climateri. S’emmarquen dins de la campanya “Saludablement cícliques”, que se celebra amb motiu del Dia d’Acció per a la Salut de les Dones del 28 de maig. Ho organitza l’Espai Dona de Palafrugell.

Ho expliquen les tècniques de l’Espai Dona, Sònia Vivolas i Mar Batallé.

La primera de les activitats serà el dimecres, 22 de maig a les 18 hores al CAP de Palafrugell. La ginecòloga del SSIBE Elena Lineros farà la xerrada “Viure el climateri i la menopausa en salut”. La doctora parlarà sobre els canvis físics i emocionals provocats pel final del cicle fèrtil, que són naturals, però desconeguts.

El divendres, 24 de maig a les 18 hores, faran una caminada. Se sortirà del Centre Tramuntana i anirà fins a Ermedàs per vies verdes o camins de bosc. Anirà a càrrec d’Estela Gómez, del Programa d’Activitat Física de Dipsalut i GR Salut.

El dissabte, 25 de maig a les 10.30 hores, Sua Dalmau, del Centre Sumaya de Palafrugell, farà un taller vivencial. “Connecta amb la teva vitalitat” ensenyarà a connectar amb el cos a partir de la respiració i el moviment corporal. Serà a la Sala de dansa de Can Genís.

Saludablement Cícliques

Les activitats acabaran el dimarts, 28 de maig a les 18 hores. L’últim taller ensenyarà pràctiques per autogestionar la salut cíclica a partir de l’autoconeixement, preparats senzills amb plantes medicinals i aprendre a aplicar-ho a les diferents etapes de la vida. L’impartirà Montserrat Romero del Centre El Jardí de l’Ànima de Rupià. Serà a la Sala d’Estudis de Can Genís, a la planta baixa.

Tots els tallers i xerrades són gratuïts, però cal inscriure’s al través d’un formulari en línia. Per a més informació, es pot trucar al 972 61 18 79, enviar un missatge de WhatsApp al 644 18 41 23 o per correu electrònic a espaidona@palafrugell.cat.

Etiquetes

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).