Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Comença la lliga de futbol a Ràdio Palafrugell

Escrit per a 1 d'Octubre de 2020

El FC Palafrugell inicia la lliga de 2a Catalana aquest dissabte visitant el camp del Cassà

Després de l’ascens de la temporada passada, com a millor 2n dels grups de la 3a catalana, un Palafrugell força confiat en les seves possibilitats inicia l’assalt a una recuperada categoria, d’on feia anys que n’estava absent. Ràdio Palafrugell continuarà amb les retransmissions de tots els partits, de nou amb la locució de l’Alba Cabrera.

El president del FC Palafrugell, Toni Pérez, ha destacat la solvència d’aquest equip, i que qualsevol que el vulgui guanyar haurà de suar moltíssim per fer-ho.

De la configuració de la plantilla, dels tipus de jugadors i del joc que se n’espera, ens n’ha parlat, i ha alabat les virtuts de l’equip: força i competitivitat.

Respecte a la presència d’afeccionats a l’estadi municipal Josep Pla i Arbonès, Toni Pérez ha destacat que seguiran totes les indicacions que se’ls facin arribar des de la federació i, com no, des del consistori, ja que es tracta d’una instal·lació municipal.

Aquest dissabte s’obrirà la lliga en un camp prou díficil. La UD Cassà, una entitat també amb més de 100 anys d’història, la qual també havia conegut temps millors, com el mateix Palafrugell. També ens destacava la duresa d’aquest grup de la 2a catalana

Finalment, també feia esment als bonics derbies que es podràn viure amb els nostres veïns, el Begur CF

La AD Sauleda, per la seva banda, també iniciarà la temporada aquest cap de setmana. Dissabte a les 4 de la tarda, a casa, al camp del Gregal, obrirà el foc davant el Farners B.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *