Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Comença la campanya de vacunació de la Grip

Escrit per el 26 d'Octubre de 2021

  • Als majors de 70 anys se’ls oferirà la tercera dosi de la vacuna contra la COVID.
  • S’ha habilitat el local social de la Sauleda per vacunar als majors de 70 anys, mentre que la franja de 60-69 ho podrà fer al CAP.

Aquest dimecres comença la campanya de vacunació contra la grip a les 4 ABS que gestionen els Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà (SSIBE). Així, aquesta es farà a Palamós, La Bisbal d’Empordà, Torroella de Montgrí i Palafrugell. Una campanya de vacunació que s’allargarà fins al 31 de gener del 2022. Enguany, als majors de 70 anys també se’ls oferirà la possibilitat de punxar-se la 3a dosi de la vacuna contra la COVID.

Com l’any passat, la vacunació no es farà al CAPs sinó que, en col·laboració amb els ajuntaments dels municipis, s’han buscat espais alternatius per a fer-ho i així evitar concentració de persones.

Els diferents consultoris locals també vacunaran a la seva població de risc i el ciutadà pot trucar directament al consultori per a que l’informin.

Tant els majors de 60 anys com els menors d’aquesta franja d’edat però amb factors de risc, podran vacunar-se demanant cita prèvia a través del web citasalut.gencat.cat. Tot i que si ho prefereixen, poden acudir al punt vacunal de la seva ABS de referència sense cita prèvia.

Tercera dosi de la COVID19 als majors de 70 anys

D’altra banda, aquest any, s’aprofitarà als majors de 70 anys per oferir-los la 3a dosi de la vacuna COVID19. Per això, els horaris s’han realitzat diferenciant aquestes dues franges d’edat. En aquest sentit, a Palafrugell es vacunarà als majors de 70 anys al Local Social de La Sauleda. Es farà els dimecres de 15:30 a 19h i els divendres de 10:30 a 13h.

Per la seva banda, les persones de 60 a 69 i menors de 60 amb factors de risc es vacunaran directament al CAP. Els dilluns, dimarts, dimecres i dijous de 10:30h a 13h i de 15:30 a 19h i els divendres de les 10:30 a les 13h.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).