Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Comença la campanya de vacunació a la ciutadania

Escrit per el 23 de Febrer de 2021

  • Els primers en vacunar-se seran les persones amb gran dependència. A partir del mes de març s’iniciarà la campanya als majors de 80 anys.

Avui comença la campanya de  vacunació contra la COVID19 a la ciutadania del Baix Empordà. El Casal Parroquial de Palafrugell, serà el punt de vacunació contra la COVID19 a la ciutadania palafrugellenca. Els primers en ser vacunats, però seran les persones amb una gran dependència. A partir del mes de març ho faran també amb els majors de 80 anys.

La vacunació a la població en general començarà amb les persones amb gran dependència, amb grau II i III reconegut. També rebran la vacuna els cuidadors i cuidadores més directes majors de 55 anys. Així, des del departament de Salut calculen que seran unes 400 persones dependents, a banda de les cuidadores, les que rebran la dosi del vaccí contra la COVID.

D’altra banda, apunten que no cal que truquin ni es posin en contacte amb el seu CAP, ja que s’ha contactat directament amb aquestes persones per a citar-les per a l’administració de la vacuna. A més, destaquen que les persones dependents que segueixen el programa d’atenció domiciliària, seran vacunades al seu domicili.

A partir de la primera setmana de març, s’iniciarà la vacunació del col·lectiu de persones majors de 80 anys. Tampoc cal que es posin en contacte amb el seu CAP, ja que rebran la citació per a la vacunació.

4 punts de vacunació al Baix Empordà

A banda de Palarugell, al Baix Empordà s’han habilitat 3 punts més de vacunació fora del CAP. Això ha estat possible gràcies a la col·laboració dels ajuntaments que han cedit un espai amb facilitat d’aparcament, durant un període llarg de temps i que permeti una circulació àgil. Aquests punts seran els mateixos per a la resta de la població, que es vacunarà progressivament en els moment en que els hi pertoqui.

Els punts de vacunació són:

  • La Bisbal d’Empordà: Teatre El Mundial (Passeig Marimon Asprer, 10)
  • Palafrugell: Casal Popular de Palafrugell (C/ Caritat, 66)
  • Palamós: Estadi Municipal Palamós – Costa Brava (Passatge Ladislao Kubala, s/n)
  • Torroella de Montgrí: Can Quintana (C/Ullà, 27-31)


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).