Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Comença el pla de xoc de neteja i manteniment de la via pública

Escrit per el 13 de Juliol de 2023

  • El pla de xoc inclou la neteja dels carrers amb aigua a pressió, l’increment del buidatge de les papereres i la recollida d’envasos, així com el manteniment d’algunes incidències.

Comença un pla de xoc de neteja i manteniment a la via pública de Palafrugell. S’intensifica als carrers, les places, els parcs i els elements urbans dels barris i nuclis de platja del municipi. També, inclou resoldre algunes de les incidències detectades i millorar-ne l’estat.

El pla inclou la contractació d’un equip més de neteja amb aigua a pressió. Es farà servir aigua recollida del freàtic i no de la xarxa potable. També, es reforçarà als nuclis de platja amb un operari més per tal de fer el buidatge de les papereres a la tarda i a la nit.

A més, s’incrementa la recollida d’envasos a tota la vila i puntualment a les platges, especialment els diumenges i dilluns.

El pla de xoc s’allargarà durant els mesos de juliol, agost i la primera quinzena de setembre. El cost és de 60.000 euros i es tracta d’una de les primeres accions del govern municipal. L’alcalde, Juli Fernández, assegura que “calia actuar ràpidament per assegurar que la ciutadania pugui gaudir d’un espai públic de qualitat per desenvolupar la seva vida quotidiana de la millor manera possible”.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).