Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Comença el cicle de xerrades i tallers de cuina per a la gent gran a Palafrugell

Escrit per a 20 de Febrer de 2023

  • L’Àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de Palafrugell, Càritas, el Centre de Distribució d’Aliments i l’Àrea Bàsica de Salut s’uneixen per a aquesta iniciativa que busca fomentar una alimentació saludable i hàbits nutricionals adequats entre les persones grans.
  • La nutricionista Olga Brunner i Teresa Puértolas, de Càritas, seran les encarregades de les xerrades i tallers respectivament, que abordaran temes com la lectura d’etiquetes dels aliments, la prevenció de malalties i l’adquisició de bons hàbits.

A partir de la setmana vinent, el local del Consell de la Gent Gran i Can Genís de Palafrugell es convertiran en escenari de diferents xerrades i tallers de cuina dirigits a la gent gran. L’objectiu d’aquesta iniciativa, organitzada conjuntament per l’Àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de Palafrugell, Càritas, el Centre de Distribució d’Aliments i l’Àrea Bàsica de Salut, és fomentar una alimentació saludable i hàbits nutricionals adequats entre les persones grans.

Les activitats s’iniciaran el proper 27 de febrer amb la xerrada “L’alimentació passats els 65 anys” que serà impartida per Olga Brunner, nutricionista del CAP de Palafrugell. El dia següent, es realitzarà el taller corresponent a aquesta xerrada. Els altres temes que es tractaran en les xerrades i tallers són “Com llegir etiquetes dels aliments greixosos i cuidar-nos el colesterol”, “Hàbits saludables i nutricionals per dormir millor”, “Com llegir etiquetes dels aliments salats i cuidar-nos la tensió alta”, “No et mengis les emocions i gaudeix del menjar sense culpa” i “Com llegir les etiquetes dels aliments dolços i cuidar-nos el sucre a la sang”.

Els tallers estan destinats exclusivament a persones majors de 65 anys i cuidadors/es, mentre que les xerrades són obertes a tothom. No obstant, per als tallers és imprescindible la inscripció prèvia al WhatsApp del telèfon 686 827 916.

La nutricionista Olga Brunner i Teresa Puértolas, de Càritas, seran les encarregades de les xerrades i tallers respectivament, que abordaran temes com la lectura d’etiquetes dels aliments, la prevenció de malalties i l’adquisició de bons hàbits. Així mateix, es proporcionaran pautes per planificar les compres, preparar menjars saludables i optimitzar els recursos disponibles.

  • “L’alimentació passats els 65 anys”: xerrada, dilluns 27 de febrer, de 18.30 a 19.30 h; taller, dimarts 28 de febrer, de 17 a 19 h
  • “Com llegir etiquetes dels aliments greixosos i cuidar-nos el colesterol”: xerrada, dilluns 24 d’abril, de 18.30 a 19.30 h; taller, dimarts 24 d’abril, de 17 a 19 h.
  • “Hàbits saludables i nutricionals per dormir millor”: xerrada, dilluns 19 de juny, de 18.30 a 19.30 h; taller, dimarts 20 de juny, de 17 a 19 h.
  • “Com llegir etiquetes dels aliments salats i cuidar-nos la tensió alta”: xerrada, dilluns 28 d’agost, de 18.30 a 19.30 h; taller, dimarts 29 d’agost, de 17 a 19 h.
  • “No et mengis les emocions i gaudeix del menjar sense culpa”: xerrada, dilluns 30 d’octubre, de 18.30 a 19.30 h; taller, dimarts 31 d’octubre, de 17 a 19 h.
  • “Com llegir les etiquetes dels aliments dolços i cuidar-nos el sucre a la sang”: xerrada, dilluns 27 de novembre, de 18.30 a 19.30 h; taller, dimarts 28 de novembre, de 17 a 19 h.

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *