Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Victòria del Club d’Hoquei Palafrugell davant el Club Patí Vic

Escrit per a 19 d'Octubre de 2020

Des dels estudis de la nostra sintonia hem comptat un cop més amb Xevi Garcia, entrenador del CHP (Club d’Hoquei Palafrugell).

Primerament, en Xevi ens ha fet una valoració del partit jugat aquest cap de setmana contra el Club Patí Vic. Qualifica el partit de molt igualat, tot i el resultat final de 7 a 4. Amb un inicial 3 a 0, CPV va marcar 4 gols durant la segona part. Però, tot i la igualada lluita, l’equip de casa nostra va poder ascendir dels 3 als 7 punts.

En conversacions anteriors, Garcia ja ens parlava d’una conscienciació de l’equip davant del gran nivell dels clubs de l’OK Lliga. “Hem de ser conscients que som a l’OK Lliga i aquí no regalen res” ens diu tot recordant com van empatar davant el Mataró tot i les grans expectatives inicials.

En definitiva, el club està satisfet amb el resultat davant d’un dels rivals de l’OK Lliga i es concentren en la propera visita a casa del Lloret, on lluitaran pels 3 punts necessaris. “Coneixem al Lloret i sabem que no serà fàcil i que serà un partit igualat”.

Finalment, Xevi Garcia ens avança com ha estat la integració dels nous jugadors a l’equip. Ens explica com s’ha creat un bon ambient tant dins com fora del joc. De moment, s’estan establint els diferents rols dins la pista i estan acceptant quina és la feina de cadascú.

A continuació, ajuntem l’entrevista sencera amb Xevi Garcia.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *