Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Clara Peya Premi Nacional de Cultura

Escrit per a 5 de Juliol de 2019

  • En una gala marcada pels discursos reivindicatius, la palafrugellenca va esdevenir la persona més jove en rebre aquest guardó

La palafrugellenca Clara Peya Premi Nacional de Cultura més jove va rebre el guardó ahir en la gala oficial. Malgrat que des de mitjans del mes març es coneixien els guardonats no va ser fins ahir que va tenir lloc l’entrega al Teatre l’Artesà del Prat de Llobregat. A més de Clara Peya, també van ser reconeguts l’escriptor Jaume Cabré, la xef Carme Ruscalleda, el Museu de Lleida o el Litterarum de Móra d’Ebre. 

L’entrega de premis va estar marcada pels discursos reivindicatius. En aquest sentit la compositora palafrugellenca va reclamar que la cultura fos més accessible a tothom

Fa uns mesos en motiu del concert de presentació del seu darrer treball, Estómac, Clara Peya va passar per la sintonia de Ràdio Palafrugell. A l’entrevista destacava que aquest premi podia servir per tenir un altaveu per arribar a altres persones.

Clara Peya és Premi Nacional de Cultura, però aquest any també ha obtingut altres premis. A inicis d’any ja va recollir el premi al millor disc de l’any per la crítica als premis Enderrock. De fet, la palafrugellenca és coneguda per la seva aposta per la música com a eina de transformació social. Una estil que combina jazz, rap, pop i electrònica per deconstruir l’amor.

Clara Peya Premi Nacional de Cultura
Clara Peya recollint el guardó de la mà del MH President de la Generalitat Quim Torra

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *