Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Clara Luna i l’Energia Big Band es fusionen pel Festival de Jazz

Escrit per a 8 d'Octubre de 2021

  • Un any més, en el marc del Festival de Jazz Costa Brava, l’Energia Big Band i els combos de l’Escola de Música de Palafrugell han treballat amb una artista de renom del panorama jazzístic.

Dissabte a les 12h el Teatre Municipal de Palafrugell acollirà el concert de Clara Luna amb l’Energia Big Band i els combos de l’Escola de Música. Serà en el marc del 27è Festival de Jazz Costa Brava que té lloc al municipi fins el dimarts 12 d’octubre.

L’artista barcelonina Clara Luna passa pels micròfons de Ràdio Palafrugell per valorar la col·laboració que ha fet amb l’Energia Big Band. En aquest sentit, Luna destaca que ha estat molt fàcil treballar amb els i les joves. Així com, també ho ha estat amb els directors, Eduard Prats i Jordi Fontanilles.

Respecte a la manera de treballar, Clara Luna detalla que d’acord amb els directors es va escollir un repertori. Aquest està format per peces que l’artista ja coneixia i d’altres que seran noves per a ella.

Així, un cop escollides les peces a interpretar, l’Energia Big Band i els combos les van començar a treballar. Un cop ja les tenien assimilades és quan es va unir la Clara per acabar de trobar el tempo i oferir un concert el més fluïd possible.

El concert de l’Energia Big Band, Clara Luna i els combos de l’Escola de Música serà dissabte a les 12h. Podeu recupera l’entrevista íntegra al següent arxiu.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *