Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Cinc denúncies per la festa marítima al Golfet

Escrit per a 18 de Juliol de 2022

La policia ha hagut d’intervenir aquest cap de setmana per aturar una festa que havia muntat un grup de joves damunt d’uns vaixells a la festa del Golfet. Així ho ha explicat una usuària de Twitter. Els Mossos d’Esquadra ho han confirmat, i n’han donat detalls.

Han explicat que van rebre l’alerta per quatre embarcacions abarloades a la Calla del Golfet de Palafrrugell. Tenien la música molt alta i molestaven els banyistes. La Policia Marítima hi va anar i els va demanar que aturessin la festa.

Tres de les embarcacions van fer cas, però una no. I en aquest cas els han posat una denúncia per cinc infraccions.


Opinions dels lectors
  1. Pere Calvera Sague   On   19 de Juliol de 2022 at 21:53

    Resulta que ara a la Costa Brava si tenim un petit llaut tradicional ja no podem barcajar i buscar refugi en las petites calas de poc calat, barcos de la zona que varen ser dissenyats de tal forma que poguessin endinsarse en aquets racons que ara nomes poden disfrutar qui va per terra si es que hi pot accedir. Bè, un altre petit plaer que ens treuen, donat que tot esta balizat sense distincio. Ara nomes poden navegar els rics que disposen de embarcacions mes grans i la gent amb petites embarcacions no podem buscar refugi i han de fondejar a quasi alta mar agafant un mareig considerable donat que la embarcacio es mou continuament. Es piden regular les coses de manera mes llogica i adaptada a la localitzacio i al tipus de embarcacio. No es el mateix un lanxot, una neumatica que un llaut que forma part de la nostra cultura marinera de la Costa Brava. Pero, clar, tot el que va en una embarcacio es un pijo sense contemplacions. A mi en 50 anys no m’han parat mai per mar pero crec que quan els mossos tinguin competencia, ja puc vendre la barqueta i marxar, dons hauran de amortitzar les grans embarcacions que tots els hi em pagat amb els nostres impostos. Esta clar que no es tolerable aquesta actitud de uns joves provocan i soc d’acord en que s’ha de multar, pero aixo no comporta que a mi despres 45 anys navegant a vela, rem i en petit llauts, ja no ho pogui fer. Quin mal faig al fons mari? Molesto a la gent?

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *