Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Obertes les preinscripcions al CFGS d’Allotjaments Turístics

Escrit per el 29 de Maig de 2021

Contactem amb la Cristina Lora, professora del Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS) d’Allotjaments Turístics que s’imparteix a l’INS Baix Empordà. El motiu de la conversa és fer difusió sobre el contingut del cicle en gestió d’allotjaments turístics, el qual ja ha obert les seves preinscripcions.

En primer lloc, la professora Cristina Lora ens recorda les dates de preinscripció. Tot seguit, ens avança que la primera edició del curs dual ha funcionat molt correctament i esperen emplenar aquest curs vinent.

Des de fa vint-i-dos anys la formació en Turisme ha estat disponible d’entre l’oferta de l’INS Baix Empordà. Però durant el transcurs dels cursos, s’han anat canviant els seus plans d’estudi segons la demanda del territori.

A continuació, la Cristina defineix el cicle com una formació molt pràctica en la mesura del possible a causa de les mesures per la COVID-19. En aquest sentit, destaca les sortides setmanals a diferents allotjaments turístics.

En el primer curs del CFGS d’Allotjaments Turístics és dual. Per tant, el centre treballa per facilitar a l’alumnat la combinació de l’activitat pràctica amb l’activitat teòrica.

Tot i l’arribada de la pandèmia, el treball previ a l’obertura per la temporada turística ja està en marxa. D’aquesta manera, l’alumnat del CFGS d’Allotjaments Turístics comença les pràctiques abans de l’estiu.

A continuació la Cristina recorda les vies d’accés a la formació. A més, avança una novetat pel pròxim curs: oferiran la possibilitat que les persones que estiguin treballant actualment, però que no tinguin una titulació en puguin obtenir una.

Per finalitzar, adjuntem l’explicació de la Cristina Lora sobre el procés de preinscripció en línia.

Per escoltar la conversa completa amb la Cristina Lora del CFGS d’Allotjaments Turístics i conèixer més detalls sobre la formació, podeu accedir al reproductor de continuació.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).