Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Cesc Linares, nou entrenador del CH Palafrugell: “Ens hem d’exigir l’ascens”

Escrit per a 20 de Juny de 2022

  • El nou entrenador del primer equip de l’hoquei de Palafrugell explica que la plantilla de la nova temporada “està pràcticament lligada”
  • En una entrevista a Ràdio Palafrugell, assegura que la seva obligació autoimposada és aconseguir l’ascens i tornar a l’OK Lliga

El Club Hoquei Palafrugell ja té en marxa la renovació de l’equip. Després de l’anunci la setmana passada que Cesc Linares serà el nou entrenador, a partir d’ara es començaran a conèixer les incorporacions a un equip que ha viscut un continu de baixes els últims dies. Així ho ha explicat Linares en una entrevista a Ràdio Palafrugell. “Ho tenim pràcticament tot lligat”, assegura.

Explica que la plantilla ja està pràcticament enllestida.

Sobre el seu objectiu al seu nou equip, assegura que la seva obligació autoimposada és aconseguir l’ascens i tornar a l’OK Lliga.

I té clar que el seu paper al CH Palafrugell no és comparable amb el que hi tenia l’exentrenador Xevi Garcia Balda. Creu que “el que ha fet en Xevi a Palafrugell és insuperable, i no es pot comparar amb el que faré jo. La meva feina és diferent. Vinc a donar un canvi d’aires”.

La trajectòria de Cesc Linares es resumeix amb el seu pas pels primers equips de l’Igualada, el Voltregà i el Sant Cugat, i per categories inferiors del Barça, el Caldes, l’Horta i el Mataró.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *