Informació local

Current track

Title

Artist

Cesc Linares: “Estic enfadat amb tot i l’arbitratge. Al final em fan malpensar certes decisions”

Escrit per el 20 de Març de 2023

• La derrota de l’equip masculí del CH Palafrugell fa esvair les possibilitats a ascendir a l’OK Lliga. En canvi, l’equip femení té una situació oposada després de guanyar divendres.

El Corredor Mató CH Palafrugell va perdre 2-3 amb el CP Rivas Las Lagunas. Va ser un partit marcat per les decisions arbitrals qüestionables a favor de l’equip madrileny i que fan esvair les possibilitats del CH Palafrugell a ascendir a l’OK Lliga.

Es va arribar al descans amb un marcador d’empat a 0. Però al segon temps, en menys de dos minuts, els visitants van estrenar-lo amb els gols de Sergio Martín (35′) i Miguel Cañadillas (37′). Al minut 39, Marc Figa escurçava la distància. Malgrat això, a gairebé cinc minuts d’acabar el partit, Miguel Cañadillas maracava el seu segon gol. A un minut de xiular el final, el palafrugellenc Álvaro Osorio va dur el 2-3.

L’entrenador de l’equip, Cesc Linares, va destacar a Ràdio Palafrugell que l’arbitratge va anar a favor de l’equip madrileny. Reconeix que “no es va donar la millor versió”, però que hi va haver decisions arbitrals qüestionables.

A la primera volta, també es va posar en dubte les decisions dels àrbitres a la pista del CP Rivas Las Lagunas.

Després de la derrota, els palafrugellencs són cinquens amb 32 punts, set menys que el Martinelia CP Manlleu i el CP Rivas Las Lagunas. El dissabte, 25 de març a les 19.30 hores el Corredor Mató CH Palafrugell es desplaçarà a la pista del CHP Sant Feliu. A la primera volta, l’equip blanc-i-negre va guanyar-lo per 3-1.

En canvi, a la Lliga Nacional Femenina, el CH Palafrugell va guanyar el Girona CH per 2-1, el passat divendres. Va ser una victòria important per la possibilitat a jugar una fase de promoció d’ascens a l’OK Lliga femenina. Les palafrugellenques són segones amb 19 punts.

El divendres, 24 de març a les 21.45 hores jugaran amb l’HC Palau Plegamans. És el tercer classificat amb 19 punts, els mateixos que el CH Palafrugell. A la primera volta de la segona fase, van empatar a 6.