Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Cel variable a l’espera d’un front que arribarà diumenge

Escrit per el 1 d'Octubre de 2021

  • Aquest primer cap de setmana d’octubre segui`rà la tònica dels darrers dies amb cel variable.
  • No serà fins diumenge al vespre que arribarà un front atlàntic que es reactivarà per la temperatura temperada de l’aigua del mar.

El primer cap de setmana del mes d’octubre serà molt semblant a la dinàmica metereològica dels darrers dies. Així, tant aquesta tarda com demà dissabte el cel serà variable. Diumenge al vespre, però, arribarà un front atlàntic que podria deixar alguns ruixats a la nostra zona.

Josep Pascual des de l’Observatori de l’Estartit porta un divendres més la pevisió del cap de setmana. Pascual apunta que el cel variable amb sols i núvols d’avui divendres i demà dissabte canviarà a partir de diumenge. De fet, el primer símptoma d’aquest canvi de temps serà la garbinada que arribarà demà a la tarda.

Aquest vent de Garbí, segons explica Josep Pascual farà que les temperatures no baixin gaire, tot i la sensació de fresca a causa del vent. A partir de la tarda de diumenge els núvols augmentaran. No obstant això, no s’esperen precipitacions fins a la nit del mateix diumenge.

La possibilitat de tempestes vindrà donada per l’arribada d’aquest front atlàntic que es reactivarà per la temperatura del Mediterrani. Actualment, a la nostra zona, aquesta es troba al voltant dels 22º, dos per sobre de la mitjana climàtica.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).