Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Cavallers Spring 2021 de Palafrugell

Escrit per el 1 d'Abril de 2021

  • Els comerços del Centre Comercial Cavallers organitzen una jornada de desfilada de moda per aquest dissabte 3 d’abril.
  • Entre la gent que s’hi apropi se sortejarà un val de 50€ per gastar a comerços associats a Oohxigen.

Eric Ostwald, de l’escola de dansa Oswald Studios ha estat l’impulsor del Cavallers Spring 2021. És tracta d’una jornada de desfilada de moda dels diversos establiments del Centre Comercial Cavallers de Palafrugell. Aquest esdeveniment tindrà lloc aquest dissabte 3 d’abril.

L’impulsor de la iniciativa, ha explicat a Ràdio Palafrugell que la voluntat de l’acte és el de donar a conèixer i potenciar els comerços del Centre Comercial.

En aquest sentit, ha reivindicat que és un Centre Comercial en el que hi ha molta vida, tot i que la sensació general sigui la contrària.

A més, per incentivar que la gent s’apropi al Cavellers Spring 2021, a més de les desfilades, també hi haurà una Foodtruck. Èric Oswald fa un breu resum de com es desenvoluparà la jornada que començarà a les 11h i s’acabarà a les 19:30h

Sorteig d’un val de 50€

D’altra banda, un reclam més per atraure a la població, és el val de 50€ que ha posat a disposició Oohxigen. Aquest xec regal es podrà bescanviar a qualsevol comerç associat a l’Associació de Comerç i Negoci.

L’esdeveniment tindrà lloc aquest dissabte 3 d’abril i la idea, segons l’organització és fer diverses activitat similars durant l’any, coincidint amb els canvis d’estació. D’altra banda, Èric Ostwald ha recordat que el Cavallers Spring serà un acte segur, en el que hi haurà totes les mesures anticovid.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).