Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Càritas Palafrugell donarà un nou ús als voluminosos

Escrit per el 10 de Gener de 2020

  • L’entitat i l’Ajuntament de Begur arriben a un acord per tal que Càritas doni una segona vida als voluminosos que es dipositin a la deixalleria.

Càritas Palafrugell donarà un nou ús als objectes voluminosos que es dipositin a la deixalleria de Begur. Així ho determina l’acord que l’Ajuntament de Begur i l’entitat palafrugellenca han establert. D’aquesta manera aquests béns es podran reutilitzar amb finalitats socials en benefici de les persones.

L’acord es va rubricar el passat 10 de desembre durant la celebració de la Junta Local. Així, aquest conveni de col·laboració entre consistori i Càritas Diocesana de Palafrugell farà que l’entitat gestioni el servei de recollida de béns voluminosos que es dipositen a la deixalleria municipal.

L’acord permetrà destinar els béns voluminosos que s’entreguin a la deixalleria a les accions socials que l’entitat organitza a diversos municipis de les comarques gironines. En aquest sentit, la iniciativa permetrà ajudar a persones que es troben en risc de pobresa o exclusió social.

Per la seva banda, Maite Selva, alcaldessa de Begur i regidora de Serveis Socials, posa en valor la tasca social que Càritas duu a terme al poble i arreu del territori. Així, explica que aconsegueixen fer front a un doble objectiu. “Primer, reduir la quantitat de voluminosos que tenen com a destí la deixalleria municipal; i segon, reaprofitar tots aquests materials donant-los una finalitat social en benefici de les persones i dels col·lectius que més ho necessiten”.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).