Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Un cap de setmana sense grans canvis en el temps

Escrit per a 26 de Febrer de 2021

  • Establim contacte amb en Josep Pascual de l’Observatori de l’Estartit que ens avança que serà un cap de setmana sense canvis en el temps.
  • També comentem la pluja de fang del darrer dilluns que va ser una de les que més fang va portar.

Per tal de conèixer la previsió meteorològica pel darrer cap de setmana del mes de febrer, contactem amb en Josep Pascual de l’Observatori de l’Estartit. A banda de l’augment de la tramuntana el dissabte a la tarda, el cap de setmana es presenta sense canvis en el temps. Seguirem amb els vents marítims lleus, núvols baixos i humitat alta.

Per aquest cap de setmana, segons les previsions de l’Observatori de l’Estartit no es preveuen canvis rellevants. Els vents fluixos marítims predominen en el territori, amb una pressió atmosfèrica molt alta i humitat.

La humitat és la culpable dels núvols baixos que acompanyaran al llarg de tot el cap de setmana. Quant a dissabte a la tarda, podrem observar un augment de la tramuntana.

Tot seguit, en Josep Pascual ens alerta sobre l’augment de mala mar el diumenge. Però, “res a veure” amb el temporal de mar de l’anterior cap de setmana.

A continuació, Pascual fa una valoració del temps que hem viscut al llarg d’aquest mes. El defineix com un dels “febrers més càlids dels que tenim mesurats“.

D’altra banda, comentem la pluja de fang que va tenir lloc l’últim dilluns al vespre. Segons els càlculs d’en Josep, va ploure 7 grams de fang per metre quadrat.

Una xifra que, segons els registres de Pascual, fa que sigui la pluja que ha vingut acompanyada de més fang dels darrers anys.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *