Cap de setmana rodó pel CH Palafrugell

Escrit per el 4 de Desembre de 2023

• El primer equip femení ha guanyat 0-3 i el masculí, 4-5.

Els dos primers equips del Club Hoquei Palafrugell han guanyat aquest cap de setmana. El primer femení s’ha imposat 7-2 en un partit amistós amb la selecció francesa i 0-3 amb el Martinelia Manlleu. L’entrenador, Òscar Pastor, destaca al PalaSport que dissabte “van fer un joc molt seriós”.

Afegeix que van “saber imposar el seu ritme de joc”.

Les palafrugellenques van arribar al descans amb un 0-2, després de marcar Estel Forns (12′) i Alba Romaguera (16′). A la represa, Romaguera va marcar de nou (31′) per sentenciar el partit. Amb la victòria, són tretzenes amb 12 punts.

El diumenge, 10 de desembre a les 16.30 hores rebran l’Hoquei Club Alpicat. Aquest cap de setmana han perdut 2-4 amb l’ORKLA – CHP Bigues i Riells. És el tercer classificat amb 26 punts.

El primer equip masculí s’ha imposat 4-5 al Shum Frit Ravich. Els palafrugellencs van remuntar un marcador desfavorable després que els maçanetencs s’avancessin amb els gols de Nil Tarrés (3′) i Jordi Galan (10′). Gerard Pujol (23′) va dur el 2-1 abans del descans. L’entrenador Cesc Linares destaca que va ser “un partit difícil” i que els rivals “van avançar-se molt aviat”.

Tot i això, a la represa va marcar Gerard Pujol (49′), Felipe Castro (33′), Eloi Matas (40′) i Álvaro Osorio (42′).

Però, l’avantatge de 2-5 no va ser suficient perquè els palafrugellencs haguessin de patir els darrers minuts perquè els locals van escurçar l’avantatge en només 4 minuts. Sergi Pujol va marcar el 3-5 (46′) i Jordi Galan va dur el 4-5 als últims 38 segons.

Amb la victòria, el CH Palafrugell és el quart classificat amb 12 punts. El dissabte, 9 de desembre a les 20 hores jugaran amb el CH Lloret Vila Esportiva, un rival directe amb tres punts més. Aquest cap de setmana han perdut 3-5 amb el CP Taradell.