Cap de setmana per oblidar per al Garbí

Escrit per el 16 d'Octubre de 2023

Després de moltes jornades de bones notícies i victòries, ha arribat el primer cap de setmana on els dos primers equips del Garbí han caigut derrotats. Per una banda, el femení ha sumat la seva segona derrota consecutiva, mentre que el masculí, que havia guanyat els cinc primers partits de la Lliga Catalana, ha caigut derrotat per primer cop.

Els de Joe Gou venien de jugar entre setmana a una de les pistes més difícils de la categoria i d’aconseguir una gran victòria contra el Calella. Volien acabar-ho de rematar amb un triomf a casa contra l’Espanyol, un altre dels equips més poderosos de la competició, però això ja no ha estat possible.

Els pericos han assaltat el Garbí Arena en un partit que han dominat des del començament i on han portat el ritme en tot moment. A les primeres jugades, l’Espanyol ja ha aconseguit un avantatge de tres gols i l’ha anat eixamplant durant tota la primera meitat, fins a arribar al descans set per damunt del Garbí. El duel ha anat fent l’acordió i els palafrugellencs s’han apropat al marcador en alguns moments, sobretot a la segona part, quan ha semblat que la remuntada podria ser possible. No obstant això, l’Espanyol no ha permès que el Garbí empatés el partit en cap moment i a la recta final del duel ha acabat de prémer l’accelerador per deixar en inútil l’intent de remuntada local i guanyar per 33-40.

Hem parlat amb Joe Gou, entrenador del Garbí masculí, que lamenta aquesta derrota amb l’Espanyol i el fet que els pericos hagin dominat en tot moment, però fa un balanç molt positiu de l’inici de temporada del seu equip.

L’Espanyol era el segon classificat de la Lliga Catalana i després d’aquesta victòria li ha pres el lideratge al Garbí, però per només un punt. Així doncs, la classificació té els pericos al capdavant amb onze, el Garbí amb deu i darrere ja ve el Calella amb vuit. Després d’una setmana tan exigent com aquesta, els palafrugellencs visiten el cap de setmana vinent la pista del cuer, La Roca, que té 0 punts.

Pel que fa al primer equip femení, nova derrota després d’haver caigut per primer cop el cap de setmana passat. Les de Miquel Garcia han caigut en una de les pistes més difícils de la categoria, la de l’OAR Gràcia Sabadell, que ha dominat tot el partit i ha trencat el marcador als deu minuts inicials i ho ha culminat amb una golejada per 43-34. No obstant això, el gran inici de temporada del Garbí fa que les palafrugellenques es mantinguin a la part alta de la classificació. Són cinquenes amb sis punts.