Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Cap de setmana ibèric a Sant Sebastià de la Guarda, amb activitats dissabte i diumenge

Escrit per el 30 de Setembre de 2022

Aquest cap de setmana té lloc arreu de Catalunya el 22è Cap de Setmana Ibèric, enguany sota el paraigua de “l’enigma de la llengua ibèrica”. Des de Palafrugell se’ns proposen dues activitats, que de fet són dues visites comentades, amb tallers familiars de ceràmica i escriptura de les grafies ibèriques. Els tallers tindràn lloc el dissabte i el diumenge. Així ens ho recorda la Laura Requena, del Museu del Suro de Catalunya.

Aquest any aquestes activitats seràn accesibles i inclusives.

Recordem que el Cap de Setmana Ibèric té lloc a diferents poblacions de Catalunya, i que podeu accedir a tota la información visitant la web del Museu d’Arqueologia de Catalunya, o bé la web de la Ruta dels Íbers

El Cap de Setmana Íber arreu de Catalunya

Com cada any pel primer cap de setmana d’octubre es presenta una gran oportunitat per conèixer com era la gent de les nostres terres fa 2.200 anys. El Cap de Setmana Ibèric és l’esdeveniment anual de la Ruta dels Ibers més important i que atrau més visitants als jaciments ibèrics de tot Catalunya.

Una festa que retorna a la vida els vestigis de fa més de 2.200 anys, oferint un gran ventall d’activitats al voltant de la cultura ibèrica: visites guiades, visites teatralitzades, tallers, reconstruccions històriques, tasts de menjars i de begudes… una varietat d’opcions per tots els gustos i públics!

Cada any s’escull un tema sobre el qual se centrarà aquesta gran festa. Aquest 22è Cap de Setmana Ibèric es dedicarà a l’enigma de la llengua ibèrica. Podeu aprendre tot el que s’ha descobert fins ara entorn aquest fascinant aspecte de la cultura ibèrica, l’escriptura, desenvolupada a partir del segle V aC, la qual continua sent una gran incògnita sense resoldre: la podem llegir, però no sabem què signifiquen les seves paraules!

Feu agenda per apropar-vos al vostre poblat ibèric més proper… o explorar jaciments més enllà! Consulteu el programa amb totes les activitats del Cap de Setmana Ibèric per veure quina s’ajusta més als vostres interessos. Hi ha activitats per a tots els públics, i recordeu, arreu de Catalunya!


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).