Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Cap de setmana humit amb algun plugim i temperatures suaus

Escrit per a 6 de Novembre de 2020

  • El dia més tapat i amb possibilitat de pluja a la tarda estarà dissabte.
  • Diumenge, les temperatures se suavitzaran i podrem veure la llum del sol.

De nou des de la nostra sintonia establim contacte amb Josep Pascual de l’Observatori de l’Estartit, per poder conèixer les previsions d’aquest proper cap de setmana i comentar el temps viscut durant la primera setmana de novembre.

En primer lloc, Josep Pascual defineix el temps d’aquesta setmana passada com “molt canviant“. Al llarg d’aquesta setmana, s’han pogut observar inundacions greus arreu de la península. Però aquí ha estat més tranquil. Quant a temperatures, les diürnes han estat més fresques i les matinades més regulades.

Tot seguit, la depressió ja prevista el passat divendres i responsable de les pluges, està situada a sobre l’atlàntic però en direcció cap al nord. El front associat arribarà demà, amb núvols abundants i algun plugim suau pel cap de setmana. Podrem observar un cel tapat, vents de xaloc i mar remenada.

De cara al diumenge, ens abandonarà el front. El dia es presentarà assolellat, però amb humitat alta i vent de garbí a la tarda. En conseqüència, les temperatures se suavitzaran.

En definitiva, el dia més tapat i amb possibilitat de pluja a la tarda estarà dissabte. Mentre que diumenge, les temperatures pujaran i podrem veure la llum del sol tot i la poca visibilitat matinal freqüent durant aquesta setmana.

Des de Ràdio Palafrugell us desitgem un molt bon cap de setmana.

Sortida de la lluna dimecres 4 de novembre des de Pals (Josep Pascual)

Fins aquí la previsió meteorològica per aquest cap de setmana. Recordar la necessitat de respectar el confinament perimetral i municipal per contribuir al control de l’índex de rebrot. Dilluns contactarem de nou amb Josep Pascual, de l’Observatori de l’Estartit, per conversar sobre la previsió del temps de la setmana vinent que engloba del 9 al 15 de novembre.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *