Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Canvis de temperatura per aquest dimecres

Escrit per a 29 d'Agost de 2022

Josep Pascual de l’Observatori Meteorològic de l’Estartit ens ha donat la previsió del temps per aquesta propera setmana.

Fins ara ens hem trobat davant un estiu atípic perquè durant molts dies s’ha repatit exactament igual el temps. Ens trobem davant de calmes de temperatura que afavoreixen les marinades durant les tardes i aporten humitat cap a l’interior. A les zones de muntanya i interior han crescut nuvolades i hi han hagut moltes tempestes.

Aquesta propera setaman no hi haurà molt de canvi, continuarem amb pluges a la tarda per zones d’interior i muntanya. El dimecres pot ser el dia més crític i aquestes tempestes podrien ser més extenses i fortes fins arribar a la zona de costa. Els vents seguiràn més aviats fluixos, aquesta tarda es destacarà vent de Garbí, potser hi haurà algun vent marítim que ens pot portar alguna boira però no de forma exagerada.

Josep Pascual ens parla de la previsió per aquesta setmana.

En relació al mar, actualment, la temperatura del mar ha baixat una mica però encara continua dos graus per sobre la mitjana climàtica (24,4º).


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *