Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Canvi de recorregut a la Cavalcada de Reis de Palafrugell

Escrit per el 5 de Gener de 2022

  • Enguany hi haurà un canvi en el recorregut tradicional de la cavalcada de Reis a Palafrugell.
  • Ràdio Palafrugell oferirà la programació especial musical que sonarà durant la cavalcada.
  • A Llafranc, Ses Majestats arribaran en barca a les 18 hores.

Després de la suspensió de la cavalcada de l’any 2021 per la pandèmia, enguany Ses Majestats tornaran a arribar pels diferents de la vila, però amb un canvi de recorregut.

La cavalcada de Palafrugell començarà a les 17.15 hores a la plaça del Sol i seguirà el mateix recorregut que fa habitualment el Carroussel Costa Brava, és a dir, passant pels carrers Torres i Jonama, pujant pel carrer de Begur, girant cap al carrer de la Lluna i acabant al carrer Barris i Buixó amb arribada a la plaça d’Europa.

Mesures de seguretat

Per tal de garantir les mesures de seguretat, la mascareta serà obligatòria a partir dels 6 anys i recomanada entre els 3 i 6 anys, s’ha de mantenir la distància de seguretat, no es poden barrejar els grups bombolla i s’han d’evitar les aglomeracions. A més, tampoc es donaran caramels.

No hi poden anar les persones que puguin tenir símptomes compatibles a la Covid-19, positives, pendents de proves ni persones que hagin de mantenir la quarantena. Des de l’Ajuntament de Palafrugell s’ofereix un document amb el protocol a seguir.

Recepció al Teatre Municipal de Palafrugell

Des de l’Àrea de Cultura es van establir franges horàries de 30 minuts per anar a fer la recepció de Ses Majestats al Teatre Municipal de Palafrugell durant el 5 de gener (de 9 a 15 h, de 15.30 a 17 h i de 19 a 21 h). Per a poder-hi assistir s’havia de reservar prèviament.

Arribada en barca

A Llafranc, Ses Majestats arribaran en barca a les 18 hores. La rebuda es farà a la plaça del Promontori.

Programació especial de Ràdio Palafrugell

Com és habitual, Ràdio Palafrugell tornarà a ser l’emissora que acompanyarà a Ses Majestats a Palafrugell. A les 16.30 hores començarà una selecció especial de nadales i altres cançons que sonaran pels carrers de la nostra vila durant la cavalcada.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).