Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Canvi de recorregut a la Cavalcada de Reis de Palafrugell

Escrit per a 5 de Gener de 2022

  • Enguany hi haurà un canvi en el recorregut tradicional de la cavalcada de Reis a Palafrugell.
  • Ràdio Palafrugell oferirà la programació especial musical que sonarà durant la cavalcada.
  • A Llafranc, Ses Majestats arribaran en barca a les 18 hores.

Després de la suspensió de la cavalcada de l’any 2021 per la pandèmia, enguany Ses Majestats tornaran a arribar pels diferents de la vila, però amb un canvi de recorregut.

La cavalcada de Palafrugell començarà a les 17.15 hores a la plaça del Sol i seguirà el mateix recorregut que fa habitualment el Carroussel Costa Brava, és a dir, passant pels carrers Torres i Jonama, pujant pel carrer de Begur, girant cap al carrer de la Lluna i acabant al carrer Barris i Buixó amb arribada a la plaça d’Europa.

Mesures de seguretat

Per tal de garantir les mesures de seguretat, la mascareta serà obligatòria a partir dels 6 anys i recomanada entre els 3 i 6 anys, s’ha de mantenir la distància de seguretat, no es poden barrejar els grups bombolla i s’han d’evitar les aglomeracions. A més, tampoc es donaran caramels.

No hi poden anar les persones que puguin tenir símptomes compatibles a la Covid-19, positives, pendents de proves ni persones que hagin de mantenir la quarantena. Des de l’Ajuntament de Palafrugell s’ofereix un document amb el protocol a seguir.

Recepció al Teatre Municipal de Palafrugell

Des de l’Àrea de Cultura es van establir franges horàries de 30 minuts per anar a fer la recepció de Ses Majestats al Teatre Municipal de Palafrugell durant el 5 de gener (de 9 a 15 h, de 15.30 a 17 h i de 19 a 21 h). Per a poder-hi assistir s’havia de reservar prèviament.

Arribada en barca

A Llafranc, Ses Majestats arribaran en barca a les 18 hores. La rebuda es farà a la plaça del Promontori.

Programació especial de Ràdio Palafrugell

Com és habitual, Ràdio Palafrugell tornarà a ser l’emissora que acompanyarà a Ses Majestats a Palafrugell. A les 16.30 hores començarà una selecció especial de nadales i altres cançons que sonaran pels carrers de la nostra vila durant la cavalcada.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *